İşte Beşiktaş maçının hakemi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşmasını Fırat Aydınus, Trabzonspor ile Beşiktaş müsabakasını ise Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Abitoğlu'nun 2010'd

İşte Beşiktaş maçının hakemi

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşmasını Fırat Aydınus, Trabzonspor ile Beşiktaş müsabakasını ise Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Abitoğlu'nun 2010'da Manisaspor maçını yönettiği müsabaka sonrası, "Mehmet Güven'e bir sarı kart göstermedi. Bizim Ferhat'a gösterdi. Ben o hakemin lisansını yırtarım" demişti.

 

21 Nisan Cumartesi saat 19:00'da oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Selçuk Kaya, Volkan Narinç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise İlker Meral. İki ekip Hüseyin Avni Aker Stadı'nda seyircisiz oynanacak maçta karşı karşıya gelecek.

 

22 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacan olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını is Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçığolu, Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya. Lider Galatasaray ile ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena Stadı'nda oynayacağı maç saat 19:00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor