İsaac attı Manisa kazandı

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Manisaspor, sahasında Mersin İdman Yurdu'nu Isaac'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.Ev sahibi Manisaspor'da sakatlığı bulunan Makukula, Ömer Aysan Barış ve Mehmet Güven kadroda y

İsaac attı Manisa kazandı

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Manisaspor, sahasında Mersin İdman Yurdu'nu Isaac'in golleriyle 2-0 mağlup ederek 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Ev sahibi Manisaspor'da sakatlığı bulunan Makukula, Ömer Aysan Barış ve Mehmet Güven kadroda yer almazken, konuk Mersin İdman Yurdu'nda ise sarı kart cezalısı Çağdaş Atan maçta yer almadı.

Ev sahibi takımda yeni teknik direktör Reha Erginer ikinci maçına çıkıyordu ve konuk biraz olsun rahatlayan Mersin İdman Yurdu'ydu.

İlk yarıda Manisaspor, çok daha önemli pozisyonlar üretmesine rağmen bunlarda Hakan Arıkan'ı geçemeyince devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya iki takım da aynı onbirle başladı.

İlk değişikliğini ev sahibi Manisaspor 59. dakikada yaptı ve Vucicevic'in yerine Kahe oyuna dahil oldu.

62. dakikada konuk Mersin İdman Yurdu'nda Delev'in yerine Tonia Tisdell oyuna girdi.

Dakikalar 70'i gösterdiğinde Manisaspor'da Isaac sahneye çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

76. dakikada Mersin İdman Yurdu'nda Hakan Bayraktar'ın yerine hücum gücü yüksek Erdal Kılıçarslan oyuna girdi.

78. dakikada Manisaspor'da ikinci değişiklik yapıldı ve tecrübeli Murat Erdoğan'ın yerine orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz oyuna girdi.

İki teknik adam da hamlelerini yapıyordu. Konuk Mersin İdman Yurdu beraberlik için, ev sahibi takım da hem skoru koruma hem de farkı artırma adına değişiklikler yapıyordu.

Mersin İdman Yurdu'nda son değişiklik yapıldı ve Moritz'in yerine Bueno oyuna dahil oldu.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken uzatma dakikalarında Isaac tekrar sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Golden sonra Manisaspor son değişikliğini yaptı ve Nizamettin Çalışkan'ın yerine Harbuzi oyuna girdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-0 Manisaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Manisaspor puanını 32'ye çıkartırken, Mersin İdman Yurdu ise 39 puanda kalmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor