İnter: "Şans yanımızda değildi"

Inter teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Trabzonspor karşısında pozisyonlar yakaladıklarını ancak maçta şans faktörünün yanlarında olmadığını söyledi.Gasperini, ligde Palermo ile yaptıkları maça göre daha iyi oynadıklarını belirterek, ''Bugün rakibimi

İnter: "Şans yanımızda değildi"

Inter teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Trabzonspor karşısında pozisyonlar yakaladıklarını ancak maçta şans faktörünün yanlarında olmadığını söyledi.

Gasperini, ligde Palermo ile yaptıkları maça göre daha iyi oynadıklarını belirterek, ''Bugün rakibimiz karşısında pozisyonlar yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. Rakibimiz ise attığı golle galip geldi'' diye konuştu.

Üst üste alınan iki yenilginin ağır geldiğini vurgulayan Gasperini, ''Ama hataların telafi edileceğini düşünüyorum. Hem bugün hem pazar günü imkanlar yakaladık, sonuç olumsuz oldu. Bu işin gidişatını değiştirecek ama işin bu kadar kolay çöpe atılmaması gerektiğini düşünüyorum'' dedi.

Gasperini, kulüp başkanıyla arasında bir sorun olmadığını ve uyumlu olduklarını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor