İdmanocağı'nın rakibi Beşiktaş

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde, hafta sonu evinde Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, setlerde istedikleri üstünlüğü kurup maçı kazanan taraf olmaya çalışacaklarını söyledi.Yedidağ,  yaptığı açıklamada, geçen haft

İdmanocağı'nın rakibi Beşiktaş

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde, hafta sonu evinde Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, setlerde istedikleri üstünlüğü kurup maçı kazanan taraf olmaya çalışacaklarını söyledi.

Yedidağ,  yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe Grundig'e yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.

İstanbul'a kazanma arzusuyla gittiklerini, ligde belli hedefleri olan bir ekip olduklarını vurgulayan Yedidağ, dirayetli oynamalarına rağmen, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Yedidağ, 19 Mayıs Spor Salonu'nda 8 Kasım Cumartesi günü yapacakları Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Evimizdeki maçı kazanıp moral bulmak istiyoruz. Karşılaşma öncesi eksik oyuncumuz yok. Rakibimiz Beşiktaş da ligde hedefleri olan bir ekip. Kazanmak isteyeceklerdir fakat bu fırsatı kendilerine vermemeye çalışacağız. Setlerde istediğimiz üstünlüğü kurup maçı kazanan taraf olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Yedidağ, "Taraftarlarımızdan tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Birlikten güç doğar mantığıyla hareket etmeliyiz. Onların varlığı takımımıza güç veriyor. Şayet tribünler dolu olursa galibiyete ulaşmamız daha rahat olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor