Meclisten Kahramanmaraş desteği!

Trabzon Ortahisar belediyesi Meclisinden Kahkaranmaraş caddesi trafiğe kapansın desteği çıktı.Uzun süredir Trabzon'un gündeminde yeralan Kahramanmaraş Caddesinin trafiğe kapatılması konusu bugün Ortahisar Belediyesi Meclisine taşındı. Yapılan görüşmeler s

Meclisten Kahramanmaraş desteği!

Trabzon Ortahisar belediyesi Meclisinden Kahkaranmaraş caddesi trafiğe kapansın desteği çıktı.

Uzun süredir Trabzon'un gündeminde yeralan Kahramanmaraş Caddesinin trafiğe kapatılması konusu bugün Ortahisar Belediyesi Meclisine taşındı. Yapılan görüşmeler sonucunda CHP ve MHP'li Meclis üyeleri Ortahisar Beleidye Başkanı Ahmet Metin Genç'edestek verdi.

TURAN ALTUNTAŞ İÇİN RET

Kahramanmaraş caddesinin trafiğe kapatılması konusunda hafta için düzenlediği basın toplantısı ile açıklamalarda bulunan ve çok tartışılacak sözler sarfeden Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş'ın kınanmasını, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu meclis gündemine getirdi. Mecliste yapılan oylamda bu isteğe ret oyu çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem