Huntelaar'ın ağzı çim doldu

Wembley'de oynanan İngiltere - Hollanda hazırlık karşılaşmasında kafa kafaya çarpışan Klas-Jan Huntelaar ve Chris Smalling ikilisi de geceyi hastanede geçirdi.İngiltere ve Hollanda arasında oynanan ve Portakalların 3-2 kazandığı hazırlık karşılaşmasında İ

Huntelaar'ın ağzı çim doldu

Wembley'de oynanan İngiltere - Hollanda hazırlık karşılaşmasında kafa kafaya çarpışan Klas-Jan Huntelaar ve Chris Smalling ikilisi de geceyi hastanede geçirdi.

İngiltere ve Hollanda arasında oynanan ve Portakalların 3-2 kazandığı hazırlık karşılaşmasında İngiliz stoper Chris Smalling ile Hollandalı forvet Klas-Jan Huntelaar arasındaki pozisyon kısa süreli bir paniğe neden oldu.

Wembley'de oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında takımının ikinci golüne imza atan Klas-Jan Huntelaar ve gole engel olmak için çabalayan Chris Smalling pozisyonda kafa kafa çarpıştılar. Çarpışmanın ardından iki oyuncu da yerde kalırken Smalling sedye ile oyundan alındı. Huntelaar ise ağzı kanlar içerisinde yerini Luke de Jong'a bırakmak zorunda kaldı.

Hastanelik olan iki oyuncunun son durumları ile ilgili açıklama yapan yetkililerden İngiltere menajeri Stuart Pearce oyuncusu ile konuştuğunu ve bilincinin açık olduğunu ifade etti. Hollanda teknik direktörü Bert van Marwijk de Schalke'li oyuncu Huntelaar'ın soyunma odasında sahadakinden daha iyi göründüğünü ancak kontrol amaçlı da olsa hastaneye götürdüklerini dile getirdi.

Pozisyon sonrası yerde kalan Huntelaar'ın ağzından çim çıkması da ilginç görüntülere neden oldu.

huntelaar.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor