Hugo Broos gönül alıyor

Kayserispor maçında oyundan alınmalarının ardından taraftar tepkisiyle karşılaşmaları üzerine moralleri bozulan İbrahim Yattara ve Engin Baytar ile görüşme yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, iki oyuncunun da gönlünü aldı. Bu hafta Ankaraspor m

Hugo Broos gönül alıyor

Kayserispor maçında oyundan alınmalarının ardından taraftar tepkisiyle karşılaşmaları üzerine moralleri bozulan İbrahim Yattara ve Engin Baytar ile görüşme yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, iki oyuncunun da gönlünü aldı.

Bu hafta Ankaraspor maçını bay geçecek olan Bordo-mavili takım Beşiktaş ile evinde oynayacağı maça 9 gün gibi bir süre kalmasına rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Arayı fırsat bilen Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos ise yoğun bir tempoda zorlu karşılaşmaya takımını hazırlamaya çalışıyor. Bir taraftan Beşiktaş'ın şifrelerini çözmeye çalışan deneyimli teknik adan diğer taraftar ise baskı altında olan oyuncularını rahatlatarak futbolcularını zorlu maça motive etmenin formülleri üzerinde duruyor. Beşiktaş maçına kadar oyuncularıyla tek tek görüşecek olan deneyimli teknik adam önceliğini ise İbrahim Yattara ve Engin Baytar'a verdi.

Kayserispor maçının 29. dakikasında oyundan alınmalarının ardından taraftar tepkisiyle karşılaşan ve yaşanan bu gelişmenin ardından moralleri bozulan İbrahim Yattara ve Engin Baytar ile görüşen teknik direktör Hugo Broos bu iki oyuncunun gönlünü aldı. Oyuncularını kazanma adına adımlar atan deneyimli teknik adam ilk olarak takımın Gineli oyuncusu İbrahim Yattara ile bir görüşme yaptı.

Broos'un, Yattara ile yaptığı görüşmede, Kayserispor maçında yapılan değişikliğini taktiksel bir tercih olduğunu hatırlatarak, "Sana güvenmemem gibi bir durum söz konusu değil. Böyle olsaydı ilk 11'de sahaya sürmezdim" diyerek oyuncunun gönlünü aldığı belirtildi. Broos'un, Yattara'ya "Taraftar seni seviyor ve senden çok şey bekliyor. Aldığınız bu tepkileri normal karşılayın ve kendinizi futbola verin. Senin en çok hazır hale gelmeni ben istiyorum. Çünkü iyi bir Yattara'nın neler yapabileceğini
biliyorum. Beşiktaş maçına kadar zamanımız var. Kendini bu maça üst düzeyde hazırla ve motive et" dediği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un, Engin Baytar'a ise "Seni maçın ilk yarısında oyundan almanın senin için zor olduğunu biliyorum. Bu taktiksel bir tercihti. Sen 3 ay önce nasıl bir oyuncuysan şimdide aynısın. Benim için çok önemli bir oyuncusun, seni kaybetmeyi asla göze alamam o yüzden kendini her zaman hazır tut" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler