"Asıl muhalefet rant peşinde"

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, demokratik açılım projesinin hiçbir aşamasında yer almayan muhalefetin son yaşananlar üzerinden rant elde etme telaşı içine girdiğini söyledi. Demokratik açılımın bir devlet projesi, bir milli birlik

"Asıl muhalefet rant peşinde"

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, demokratik açılım projesinin hiçbir aşamasında yer almayan muhalefetin son yaşananlar üzerinden rant elde etme telaşı içine girdiğini söyledi.

 

Demokratik açılımın bir devlet projesi, bir milli birlik projesi olduğunun altını çizen Büyükaydın, sürecin gayet iyi niyetle bölgesel ve ekonomik açılım boyutlarını da içerecek şekilde ele alındığını ifade ederek 34 kişinin gelişinde yaşananlar sonrası sürecin baltalanmaya çalışıldığını kaydetti.

 

 Sürecin hiçbir aşamasında yer almayan muhalefetin durumdan vazife çıkarma uğraşına anlam veremediğine vurgu yapan Büyükaydın açıklamalarına şöyle devam etti: “Yaşananların tasvip edilir bir tablo oluşturmadığı apaçık ortada. Biz de bu tabloyu tasvip etmiyoruz. Nitekim tedbiren terör örgütüne mensup kişilerin gelişi bir süre durdurulmuştur. İlgililerin ve sorumluların milli hassasiyete halel getirecek bir eylem ve uğraşının içinde olmamaları uyarısı yapılmıştır. Şimdi son tablodan kendileri lehine rant elde etme telaşı sergileyen, üstelik gayet samimi olarak milli hassasiyetin sesi olan milletvekillerimiz Mustafa Cumur ve Asım Aykan'ın sözlerine atıfta bulunan muhalefete sormak lazım; çözüm için bugüne kadar hangi adımı attınız, hangi projeyi hayata geçirdiniz ki bugün iyi niyetle ortaya konan milli birlik projesini sorgular tavır içine girdiniz? Siz değil miydiniz terör örgütü mensuplarını milletin meclisine taşıyan? Şimdi çıkmış terör örgütünün muhatap alındığını söyleyebiliyorsunuz? El insaf demek lazım”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler