Hırvatistan hentbolda birinci oldu!

Vakfıkebir Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Türkiye'nin yanı sıra İtalya, Karadağ, Mısır, Tunus, Hırvatistan, Gabon ve Katar'ın katıldığı şampiyonanın son gününde sıralama maçları oynandı.Trabzon'un Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde düzenlenen U-17

Hırvatistan hentbolda birinci oldu!

Vakfıkebir Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda Türkiye'nin yanı sıra İtalya, Karadağ, Mısır, Tunus, Hırvatistan, Gabon ve Katar'ın katıldığı şampiyonanın son gününde sıralama maçları oynandı.

Trabzon'un Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde düzenlenen U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası müsabakalarında Türkiye'nin oynadığı 8 maçta, 3 galibiyet, 5 mağlubiyet elde ederek şampiyonayı 6 olarak bitirdi.

Grubu ilk sırada tamamlayan Hırvatistan ile Karadağ, final maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 39-18'lik sonuçla galip ayrılan Hırvatistan şampiyonluğu elde etti. Grubu üçüncü sırada bitiren Mısır ile Tunus ise üçüncülük dördüncülük maçında karşılaştı. Rakibini yenen Mısır, üçüncü oldu.

Kupa törenine; Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, Akdeniz Hentbol Konfederasyon üyesi Gürser Ensari de katıldı.

Sekiz takımın yer aldığı şampiyonada sıralama şu şekilde yer aldı:

1. Hırvatistan, 2. Karadağ, 3. Mısır, 4. Tunus, 5. Katar, 6. Türkiye, 7. İtalya, 8. Gabon.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor