Henrique'nin talipleri artıyor

Trabzonspor geçen sezonun başında büyük umutlarla Belçika’nın Westerlo takımından transfer ettiği Henrique bir türlü beklentileri karşılayamadı.Bordo mavili takımda bulduğu şansları bir türlü değerlendiremeyen Brezilyalı forvetson haftalarda ise tamamen g

Henrique'nin talipleri artıyor

Trabzonspor geçen sezonun başında büyük umutlarla Belçika’nın Westerlo takımından transfer ettiği Henrique bir türlü beklentileri karşılayamadı.

Bordo mavili takımda bulduğu şansları bir türlü değerlendiremeyen Brezilyalı forvetson haftalarda ise tamamen gözden düşmüş durumda.

Henrique Trabzonspor’da ne kadar beklentileri karşılayamasada bazı kulüplerin transfer listesine girmeyi başardı. Brezilyalı oyuncuya Belçika’dan ve Süper Lig’de başta Mersin İdman Yurdu olmak üzere bazı kulüplerinde talip olduğu öğrenildi.

Sambacının transfer görüşmelerini ise Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor