Haydi Trabzon titret Avrupa'yı

Trabzonspor bugün Avrupa Ligi 2'nci tur ilk karşılaşmasında Napoli'yi ağırlıyor. Legia Varşova, Lokeren ve Metalist Kharkiv takımlarıyla L Grubu'nda mücadele eden Fırtına, 15 puan toplayan lider Varşova'nın ardından 10 puanla 2. sırada yer alarak 2'nci tu

Haydi Trabzon titret Avrupa'yı
Trabzonspor bugün Avrupa Ligi 2'nci tur ilk karşılaşmasında Napoli'yi ağırlıyor. Legia Varşova, Lokeren ve Metalist Kharkiv takımlarıyla L Grubu'nda mücadele eden Fırtına, 15 puan toplayan lider Varşova'nın ardından 10 puanla 2. sırada yer alarak 2'nci tura yükselmişti. Grupta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan bordo-mavililer, attığı 8 gole karşı kalesinde 6 gol gördü. Tarihinde birçok başarı bulunan, Avrupa'nın devlerine Avni Aker'de diz çöktüren ekibimizden bugün de zafer bekliyoruz. Napoli maçına 14 oyuncuyla hazırlanan Trabzonspor'da, ligde 5 gol 5 asistle takıma büyük katkı yapan ve takımın duran top organizasyonlarının beyni durumunda olan Mehmet Ekici ile Constant, kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Belkalem, Yusuf, Waris ve Yatabare de sakat. Bosingwa'nın ise kesin durumu maçtan hemen önce belli olacak. Ama kadroda Oscar Cardozo gibi bir dünya devi var. 
 
Krallığı elde etmişti 
Kari yerin de Avrupa Ligi gol krallığı, Portekiz Ligi gol krallığı bulunan Paraguaylı forvet, Trabzonspor formasıyla 28 maça çıktı ve 15 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Süper forvet, Avrupa kupalarında ise sadece 1 gol kaydetti. Yanal, Cardozo ile görüşerek, "Sorumluluk al" dedi.  Erkan Zengin ise hücum organizasyonlarını yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor