Haydi taraftar göster kendini

İstanbul deplasmanındaki 7-0’lık Kasımpaşa galibiyeti Trabzonspor taraftarlarını iştahlandırmış, biletlere her zamankinden daha büyük bir ilgi ortaya çıkmıştı. İşte bu tablonun sonucunda bugün Avni Aker Stadı’nın tamamen dolmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haydi taraftar göster kendini

İstanbul deplasmanındaki 7-0’lık Kasımpaşa galibiyeti Trabzonspor taraftarlarını iştahlandırmış, biletlere her zamankinden daha büyük bir ilgi ortaya çıkmıştı. İşte bu tablonun sonucunda bugün Avni Aker Stadı’nın tamamen dolmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik heyet ve futbolcular 12. adamdan 90 dakika boyunca coşkulu bir destek bekliyor. Diğer taraftar stat yönetimi de düğmeye bastı. Bugün kentte beklenen yağmur ihtimali için böyle durumlarda taraftarlara dağıtılacak olan yağmurluklar hazırlandı ve stat girişinde verilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor