Hasan Yener ''Çok yıprandık''

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener: ''Kasımpaşa maçının uzaması nedeniyle oldukça yıprandık. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok''''Ligin ilk yarısını iyi yerde bitirmek ve şampiyonluk yarışından kopmama

Hasan Yener ''Çok yıprandık''

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener: ''Kasımpaşa maçının uzaması nedeniyle oldukça yıprandık. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok''

''Ligin ilk yarısını iyi yerde bitirmek ve şampiyonluk yarışından kopmama adına bu maçları kazanmamız gerektiğini düşünüyorum''
 
 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa ile oynadıkları maçın uzaması nedeniyle bordo-mavili takımın oldukça yıprandığını ancak yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. 
  
Hasan Yener, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda deplasmanda Kasımpaşa'yı penaltı atışları sonucu mağlup ederek gruplara kaldıklarını anımsatarak, ''Ancak maçın uzaması nedeniyle oldukça yıprandık. Maç sonunda Serkan, Olcan, Colman gibi oyuncuların sakatlıkları oldu. Maç çok büyük efor gerektirdi. Saha zemininin de kötü olması takımın yorgunluğunu artırdı'' diye konuştu. 
   
Bu durumun İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacakları maçı daha da zorlu hale getirdiğini ifade eden Yener, ''Fakat kazanmaktan başka çaremiz yok. Özellikle ligin ilk yarısını iyi yerde bitirmek ve şampiyonluk yarışından kopmamak adına bu maçları kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah yarın taraftar desteği ile istediğimiz sonuçla sahadan ayrılırız'' ifadelerini kullandı. 
   
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yaptıkları maçları hep kazandıklarını kaydeden Yener, şöyle konuştu: 
   
''Atatürk Olimpiyat Stadı'nda daha önce 60 bin taraftarımızın desteğiyle rakibimize karşı oynamıştık. Bu herhalde bir maçta en fazla deplasman taraftar sayısı rekorudur. Umuyorum yarın Olimpiyat Stadı'nda da büyük bir taraftar desteğimiz arkamızda olacak. Rakamsal olarak bir şey söylemek zor.
 
Ancak coşkulu takımını destekleyen etkili olan bir taraftar topluluğu muhakkak olacaktır. Kasımpaşa maçında yeterli bilet verilmemesi nedeniyle taraftarlarımıza karşı emniyet güçlerinin biraz normalin üzerinde davranışı oldu. Umuyorum böyle bir sıkıntı yaşanmaz.
 
Taraftarlarımız da taşkınlığa meydan vermeden takımı destekleyecektir. Bundan kuşkum yok. Maçlarda yakılan meşaleler de oldukça yüklü miktarda para cezasına neden oluyor. Taraftarlarımızdan bir ricamız da maçta meşale yakmamaları.'' 
     
     -''Tribünler bordo-maviye boyanacak''- 
     
Bu arada Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Takımımızın Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakada tribünler yine bordo-mavili renklere boyanacak'' denilerek, şu ifadelere yer verildi: 
     
''Karşılaşmayı izlemek üzere Atatürk Olimpiyat Stadı'na akın edecek olan taraftarlarımız hazırlıklarına şimdiden başladılar. Taraftar grupları yaptıkları çağrılarla onbinleri maça davet ederlerken, daha önce kırılan rekorları da tekrarlamanın gayreti içerisine girdiler.
 
Biz de tüm Trabzonsporlular'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'na bekliyor, özellikle güvenlik güçlerini doğacak yoğunluğa karşılık, şike sürecinde büyük mağduriyet yaşayan taraftarlarımıza karşı Kasımpaşa maçının aksine daha duyarlı, dikkatli ve anlayışlı davranmaya davet ediyoruz.'' 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor