Hamza Öztürk: Milli futbolcuyum

Trabzonsporlu Hamza Öztürk, açıklama yaptı. Öztürk, mağdur durumda olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ben hayatımda sigara içmedim profesyonel bir futbolcuyum. Ayrıca alkol aldığım yönünde sözler yanlış. Diyorum ya ben hayatımda sigara bile içmedim. So

Hamza Öztürk: Milli futbolcuyum

Trabzonsporlu Hamza Öztürk, açıklama yaptı.

 

Öztürk, mağdur durumda olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ben hayatımda sigara içmedim profesyonel bir futbolcuyum. Ayrıca alkol aldığım yönünde sözler yanlış. Diyorum ya ben hayatımda sigara bile içmedim. Sonuçta futbolcuyum kendime dikkat etmem gerekiyor. 2006 yılında ben Trabzonspor’la sözleşme imzaladım. Sözleşme de bende duruyor. Noter tarafından da tasdiklidir.

 

Ben bundan 2 ay önce Trabzonspor Tesislerine gittim, dedim ki ben milli takım forması giydim, bütün kategorilerde görev yaptım. Ben sizden iş istiyorum ne para ne başka bir şey dedim. Ayrıca bana sözleşmedeki bu parayı da vermeniz lazım dedim. Ama ben sizden iş istiyorum dedim ancak gel gör ki beni oyaladılar.

 

Beni daha sonra Trabzonspor üst yöneticileri çağırdı ve seni işe alacağız ve mağduriyetinden dolayı da paranı vereceğiz dediler. Ama yöneticiler 2 aydır beni oyalıyorlar, yok Umre’ye gittim yok başka bir yere gittim diyorlar bana. Dün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gittim 11’de görüşeceklerdi benimle. Bana yalandan diyorlar ki 10 dakika önce çıktı Rusya’ya gitti diye. Halbu ki buradaymış.

 

Ondan sonra da ben sinirleniyorum, ister istemez sonuçta haksızlığa uğramış durumdayız burada. Tekrar ediyorum alkol falan kesinlikle yoktur. Ben milli takım forması giymiş futbolcuyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor