Hamburglu Tunay Trabzon'a mı?

Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Hamburg'da oynayan Tunay Torun'u kadrosuna katabilmeyi hedefliyor.Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir taraftan iç transferde sözleşmeleri sona erec

Hamburglu Tunay Trabzon'a mı?

Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Hamburg'da oynayan Tunay Torun'u kadrosuna katabilmeyi hedefliyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir taraftan iç transferde sözleşmeleri sona erecek olan Egemen, Selçuk ve Yattara gibi oyunculara sezon sonunda imza attırmak için uğraşırken, bir taraftan da Avrupa da geniş çaplı gurbetçi futbolcu avı başlattı. Bordo mavili takımın yakından takip ettiği isimlerin başında ise A Milli futbolcu Tunay Torun geliyor. 

21 yaşında olan futbolcuyu kadrosuna katıp hücum hattını güçlendirmenin planlarını yapan yönetim, sezon sonunda Avrupa'da da ses getirecek bir ekip oluşturmayı amaçlıyor. Tunay'ın da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer görüşmelerinin daha hızlanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor