Halilhodzic'ten Çalımbay'a sert yanıt

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın kendisiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine sert tepki verdi.Halilhodzic;  “Ben hocayı tanımıyorum. Bu şekilde konuştu ise kaba bir eleştiri.

Halilhodzic'ten Çalımbay'a sert yanıt

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın kendisiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine sert tepki verdi.

Halilhodzic;  “Ben hocayı tanımıyorum. Bu şekilde konuştu ise kaba bir eleştiri. O oyuncu tesadüfen kart görüp dışarı atılmadı. Orada gözümün önünde bir şey oldu ve ben Serdar’ın ayağı kırıldı sandım. 5 dakika öncesinde Mustafa Akbaş sedye ile sahadan çıkartıldı. Arkasından hastaneye götürülürken sedyede kustu. Sahanızda bunlar yaşanırken ne yapmamı bekliyorsunuz. Ben oyuncularımı korumada adına şikâyetimi dile getirdim ve ayaklandım. Bu benim görevim. O şahıstan ders alacak değilim. Ben 45 senedir futbolun içerisindeyim. Daha öncesinde bir kere hoca ve futbolcu olarak sahadan atıldım. Beni rahat bıraksın, herkes kendi işiyle ilgilensin.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor