Halilhodzic: Bu kadronun amacı...

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına Trabzon'da yeniden başladı.Bordo mavili ekip bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın hemen başında ise teknik direktör Vahid Halilhodzic futbolcularını toplayarak saha içinde

Halilhodzic: Bu kadronun amacı...

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına Trabzon'da yeniden başladı.

Bordo mavili ekip bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın hemen başında ise teknik direktör Vahid Halilhodzic futbolcularını toplayarak saha içinde konuşma yaptı.

Boşnak hoca burada futbolcularını uyarırken " Yeni bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni oyuncular aldık. Gidecek olanlar var. Gidecek oyuncularımız bu kurumdan onur ve gurur ile olmalı. Bu ayrılık şantajla olmamalı. Benimle konuşmak isteyen istediği zaman odama gelebilir. Herkesi daha fazla tanımak istiyorum. Son kararlarımı henüz veröedim. Kolay olmayan bir yoldayız. Burada olmayan arkadaşlarımız bu takımın oyuncuları değildir. Sizen beklentimi her zaman sağlam ve karakterli bir oyun sergilemeniz. Benimle konuşurken gözlerimin içine bakın çünkü ben sizinle konuşurken öyle yapıyorum. Hiçkimse beni kandıramaz bunu unutmayın. Yeni gelen oyuncuların kaynaşmasını bir an önce sağlayarak takım olmalıyız. Maç öncesi ve sonrası ile antrenmanlar benim için çok önemli herkes antrenmanlara çıkacak. Gelen yabancı oyuncular özellikle bu takımın kalitesini ve insani değerlerini artırmak için geldi. 10 gün içerisinde takımla ilgili kararımızı vereceğiz. Benim en önem verdiğim şey lige hazır girmek. İlk hafta oynayacağımız maç önemli bunu kazanmalıyız. Ondan sonra oynayacağımız Fenerbahçe maçı çok daha önemli. Çünkü bu maçı kazanırsak puanın yanı sıra güç de kazanacağız. Bu da lige iyi başlamamız anlamına gelir. Fener maçını kazanırsak çok büyük bir kapı açılır. Gelen oyuncuların takıma uyumunu hızlandırmalıyız. Ben kaleciler hariç 20 oyuncu ile çalışmak istiyorum.Bazı oyuncularımız şuan bizimle ama her an ayrı çalışabilirler. Yan tarafta saha var orada çalışmaya devam edebilirler.  Özer ve Borceanu arkadaşımız şuan sakat. Özer 2 hafta bizimle olmayabilir. Alex ile iilgili ise henüz net br bilgi yok." ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor