Hacıosmanoğlu "UEFA TFF'yi uyaracak "

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün açıklanması beklenen UEFA kararları ile ilgili olarak haber61net’e kısa bir değerlendirme yaptı.Başkan Hacıosmanoğlu UEFA’nın bu gün TFF ve Fenerbahçe ile ilgili olarak bir karar vereceğini belirterek Trabzo

Hacıosmanoğlu "UEFA  TFF'yi uyaracak "

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bugün açıklanması beklenen UEFA kararları ile ilgili olarak haber61net’e kısa bir değerlendirme yaptı.

Başkan Hacıosmanoğlu UEFA’nın bu gün TFF ve Fenerbahçe ile ilgili olarak bir karar vereceğini belirterek Trabzonspor olarak UEFA’dan bize bir yaptırım geleceğine ihtimal vermiyorum.Bizi Şampiyonlar ligine aldılar UEFA avrupa kupasına davet edildiğimiz resmi yazı da da daha 2-3 gün önce kulübe geldi.

Trabzonspor'a bu nedenle hiç bir ceza gelmez. Bize bir yaptırım olmaz. Çünkü  TrabzonsporTürkiyede mahkemelerde suçsuz bulundu her türlü tape UEFA'da var, bilgi belge de var.Bizim bir kusurumuz olsaydı UEFA bu kadar beklemezdi."dedi

YÜZDE SEKSEN TFF'Yİ SERT BİR ŞEKİLDE UYARACAKLAR

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu haber61net’e yaptığı açıklamada UEFA’nın bugün Fener ve TFF ile ilgili kararını açıklayacağınıda sözlerine ekleyerek “ UEFA’dan bize ceza gelmez . Ancak UEFA’nın  yüzde seksen TFF’yi son kez uyaracağını tahmin ediyorum. UEFA ,Türk Futbol Federasyonuna "Kararları doğru uygula" aldığınız kararlar UEFA kararları ile paralellik taşımalı"diyecektir. Yani UEFA ,bizim Federasyona  Fener’e yaptırım uygulaödülleri geri al kazanımlarını geri al  diyecek.

Bundan sonrası TFF’nin bileceği iş.  Türkiyeye UEFA'dan ağır yaptırımlar gelirse hiç kimse bizi suçlamasın. UEFA kaerarlarını doğru uygulamayanlar bunun hesabını Türk halkına verirler elbit.Dediğim gibi UEFA’dan TFF ye yüzde seksen bir uyarı gelecek.Beklentimizde bu yönde dedi

Öte yandan UEFA konu ile ilgili olarak kararı bu gün verecek ancak bu gün kararın açıklanıp açıklanmayacağı konsunda net bir bilgi yok.UEFA bu gün verdiği kararı bir süre sonra da açıklayabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor