Güneş "Zeminde rakibe yardım etti"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Avni Aker'de 1-0 kaybedilen Bursaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı’ya geçmiş olsun dileklerinin ardından maç değerlendirmesine geçen

Güneş "Zeminde rakibe yardım etti"

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Avni Aker'de 1-0 kaybedilen Bursaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı’ya geçmiş olsun dileklerinin ardından maç değerlendirmesine geçen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Rakibe ilk yarı pozisyon verdiklerini, git geller olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti

“İkinci yarıya baktığımızda yine bizim hatamızdan kaynaklanan bir pozisyonda sayısal fazlalalığımıza rağmen golü yedik. Oyun temposunu hızlı oynayamayınca rakipte kapanınca çıktığı toplarla gole gitmeyi düşünüyordu, ama özellikle 2.yarı oyun kontrole geldikten sonra maçı kaybetmeyi hak etmedik.

Maçı kazanamayabilirdik ama kaybetmeyi de hak ettiğimizi de düşünmüyorum.Son bölümlerde tabi oyun gidiş gelişlerinde tempo düşmeside olunca takım üzerinde uzun toplarla oynamaya çalıştık o arada iki, üç tane pozisyon var ama dediğim gibi o pozisyonların bir çoğunda dönen toplar işte direkten dönen gol olan pozisyonlar var, Janko’nun vurup kalecinin çıkardığı pozisyon var , var ama oyun artık o aşamaya gelmişti.

Özellikle ilk bölümlerde 2 forvetle oynadığımız zaman etkili olduk. Ondan sonra oyunun belli bölümünden sonra kopmalar oldu,. Gel gitlerden rakip pozisyon buldu. 2.  yarı Zokora'nan atağa çıkarken  kaybettiği top sonrası golü yedik. Defansın önünde oynayan  Batalla ile oynaması gerekirken hücuma çıkışta top kaptırınca dönen toptada golü yedik.

Yani 5-6 oyuncunun olduğu bir yerde yediğimiz gol ve ikinci yarı pozisyon vermeden mağlup olmamız bizim için çok daha eksi puan. Oysa tam tersini düşünmüştük kendi sahamızda onları hamle yaparak hapsederek oynamaya çalışmıştık, Zemin tabi zaman zaman buna izin vermedi. Zemin rakibinde kapanmasına yardımcı oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor