Güneş TSli futbolcuya bakın ne dedi!

Bu akşam Trabzonspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak olan Bursaspor, dün akşam hazırlıklarını Trabzonspor tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Antrenman sırasında Trabzonsporlu futbolcular Onur, Zeki ve Soner Şenol  Güneş ve Bursasporlu futbolcul

Güneş TSli futbolcuya bakın ne dedi!

Bu akşam Trabzonspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak olan Bursaspor, dün akşam hazırlıklarını Trabzonspor tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman sırasında Trabzonsporlu futbolcular Onur, Zeki ve Soner Şenol  Güneş ve Bursasporlu futbolculara ziyarette bulundular. Zİyaret sırasında Şenol Güneş Soner'e nasihatte bulundu.

Güneş,  genç oyuncuya Onur'u örnek göstererek "bak, Onur'da 4 yıl bekledi. 'Bir gün zamanın gelecek yerine adam bulunamayacak' dedim. Kendisi hatırlamaz belki. 4 yıl bekledi oynamak için. Oynamadığı için kızıyordu. Şimdi bak. Onur büyüdü şimdi daha da büyüyecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor