Güneş Glowack'iyi kadroya aldı

Süper Finalde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik direktör Şenol Güneş, Piotr Brozek, Barış Özbek, Jebrin, Tayfun ve Bora Sevim'i ise kadroya almadı. Ligin 22'nci haftasındaki Eskişehirspor maçının ardından sakatlığı nedeniyle nor

Güneş Glowack'iyi kadroya aldı

Süper Finalde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik direktör Şenol Güneş, Piotr Brozek, Barış Özbek, Jebrin, Tayfun ve Bora Sevim'i ise kadroya almadı.

 

Ligin 22'nci haftasındaki Eskişehirspor maçının ardından sakatlığı nedeniyle normal sezonun bitimine kadar forma giyemeyen Glowacki de kadroda yer aldı. Polonyalı savunma oyuncusunun hazır olduğu ve teknik direktör Güneş'in görev vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi.

 

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya, Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka, Zokora, Colman, Olcan, Alanzinho, Volkan Şen ve Burak 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor