KKTC bu cinayeti konuşuyor

  KKTC'de bir süredir kayıp olduğu bildirilen Mustafa D. adlı çocuğun cesedi, dün Lefkoşa yakınlarındaki Taşkent köyü civarında arazide bulunmuştu. Haspolat'ta, annesinden ayrı olan babasının yanında yaşayan çocuğun öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına a

KKTC bu cinayeti konuşuyor

 

 

KKTC'de bir süredir kayıp olduğu bildirilen Mustafa D. adlı çocuğun cesedi, dün Lefkoşa yakınlarındaki Taşkent köyü civarında arazide bulunmuştu. Haspolat'ta, annesinden ayrı olan babasının yanında yaşayan çocuğun öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan babası E.D., amcası İ.D. ve annesi Ö.D., bugün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar hakkında, tahkikatın devamı nedeniyle 3 gün tutukluluk kararı verildi. Mahkeme önünde toplanan bir kısım vatandaş ise zanlıları linç girişimde bulundu.

KKTC Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, E.D. (30) isimli şahıs, 6 Nisan gecesi Haspolat'taki evlerinde oğlu Mustafa D.'yi (7) "ders çalışmadığı ve kendisine karşı cevap verdiği" gerekçesiyle darp etti. E.D. sabaha karşı 02.30 sıralarında rahatsızlanan oğluna duş aldırdığı sırada çocuk dengesini kaybedip başının arka kısmını banyo musluğuna çarptı. Mustafa D. burada aldığı darbeler sonucu saat 06.30 sıralarında hayatını kaybetti. Bunun üzerine çocuğun babası E.D.'nin, erkek kardeşi İ.D. (25)

ile birlikte cesedi Taşkent yolu üzerinde bulunan dere yatağına attıkları tespit edildi. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen anne Ö.D. (29) tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam