Güneş bu kez öğrencisine karşı...

Gaziantepspor Teknik Direktoru Abdullah Ercan, eski hocası Şenol Güneş ve eski kaptanı Ünal Karaman'a karşı büyük bir taktik savaşı verecek.Spor Toto Super Lig'in 9. haftasinda oynanacak olan Gaziantepspor-Trabzonspor mucadelesi renkli ve ilginc bir görün

Güneş bu kez öğrencisine karşı...

Gaziantepspor Teknik Direktoru Abdullah Ercan, eski hocası Şenol Güneş ve eski kaptanı Ünal Karaman'a karşı büyük bir taktik savaşı verecek.

Spor Toto Super Lig'in 9. haftasinda oynanacak olan Gaziantepspor-Trabzonspor mucadelesi renkli ve ilginc bir görüntüye sahne olmasi bekleniyor. 1990-99 sezonlari arasinda Trabzonspor formasi giyen ve Teknik Direktor Şenol Güneş ogrencisi olan Abdullah Ercan, eski hocasina ve eski kaptani Ünal Karaman'a karsi bu kez teknik direktor olarak mucadele edecek.

1995-96 sezonunda Trabzonspor'un sampiyonlugu kil payi kacirdigi sezonda gosterdigi performans ile takimin en onemli ayaklarinda biri olan Ercan, sol ayagi ile attigi gollerle de hafizalardaki yerini koruyor.

Karadeniz ekibinde gosterdigi basarili performans sonrasi Fenerbahce'ye transfer olan Abdullah Ercan, daha sonra Galatasaray'da forma giydi. 2004-2005 sezonunda Istanbulspor'a transfer olan Ercan, 2006 yilinda futbolu birakmasinin ardindan teknik adam olarak Milli Takimlarda gorev aldi.

Yine Güneş'in eski ogrencisi olan Tolunay Kafkas'in takimin basinda ayrilmasindan sonra Gaziantepspor, Abdullah Ercan'in takimin basina getirdi. Yeni teknik direktoru ile oynadigi son 4 macta maglubiyet gormeyen kirmizi-siyahli ekip, Besiktas ve Sivasspor ile golsuz berabere kalirken, Genclerbirligi'ni 3-0 ve deplasmanda Galatasaray'i 4-2 maglup ederek flas sonuclarla yoluna devam ediyor.

UEFA Sampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Super Lig'de mucadele eden Trabzonspor, sahasinda Medical Park Antalyaspor karsisinda aldigi 2-2 beraberligi ardindan Gaziantepspor'u deplasmanda maglup ederek yoluna devam etmesinin hesaplarini yapiyor.

Eski ogrencisi Abdullah Ercan'a karsi kritik bir sinava cikacak olan deneyimli teknik adam, zirve ile arasini acmamak icin mutlak galibiyeti hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor