Güneş: Biz kendi işimizi yapalım

Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına son ikazlarını yaptı. Güneş, "Zirve mücadelesi veren rakiplerin aldığı sonuçlardan çok bizim ne yapacağımız önemli

Güneş: Biz kendi işimizi yapalım

Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına son ikazlarını yaptı. Güneş, "Zirve mücadelesi veren rakiplerin aldığı sonuçlardan çok bizim ne yapacağımız önemli. Bursaspor ve Fenerbahçe'nin nasıl bir sonuç aldığı bizi ilgilendirmez. Biz kendi işimizi yapmalıyız" dedi.

Pazartesi günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor tüm hesapları galibiyet üzerine yapıyor. Ligin ikinci yarısına kötü başlangıç yapmasına rağmen geçtiğimiz hafta Sivasspor'u yenerek moral bulan bordo-mavililer çıkışını Manisaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Gaziantepspor'un, Burasaspor'u 4-1 mağlup etmesi, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçının bu haftaya denk gelmesi bordo-mavililerin iştahını kabartsa da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına dikkatli olmaları konusunda ikazlarda bulunuyor.

Zirve yolundaki rakiplerin ne yaptığı değil bizim ne yaptığımız önemli diyen Güneş, "Gaziantepspor'un, Bursaspor karşısında aldığı sonuçla birlikte Beşiktaş ve Fenerbahçe maçından çıkacak sonuç bizi etkilememeli. Rakiplerimizin nasıl sonuç aldığı değil bizim nasıl bir sonuç alacağımız önemli. Onların aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakmalıyız. Manisaspor'u yenemezsek, Fenerbahçe'nin veya diğer takımların puan kaybetmesinin önemi kalmaz" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor