Gökhan haber61.net'e konuştu

Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal ilk kez haber61.net'e konuştu.

Gökhan haber61.net'e konuştu

Trabzonspor'un bomba transferi Gökhan Ünal ilk kez haber61.net'e konuştu.

TRABZONSPOR'U ÇOK İSTİYORDUM

Gökhan Ünal, Trabzonspor ile anlaştığı için son derece mutlu olduğunu belirterek, Çok sevindiğim bir şey oldu. Trabzonspor'u çok istiyordum. İstediğim takıma imza attığım için son derece mutluyum dedi.

TRABZONSPOR'DA EFSANELERİN ARASINA GİRECEĞİZ

Trabzonspor ve Kayserispor'a bu transferin hayırlı olmasını dileyen Gökhan, Her iki takıma da inşallah hayırlı olur. Trabzonspor taraftarların ne istediğini çok iyi biliyorum. Taraftarların beklentilerini iyi biliyorum. Sonuçta şampiyonluk isteniyor. Şampiyonluk Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da yaşamak çok kolay ama Trabzonspor'da bunu yaşamak beni çok daha mutlu eder. Çünkü bir Anadolu takımının şampiyon olması mutluluk verici bir olay. Sonuçta şampiyon olursak efsaneler arasına gireceğiz. İnşallah Trabzonspor'da bunu başarırız diye konuştu.

TRABZONSPOR ÇOK BÜYÜK CAMİA

Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunun altını çizen Gökhan Ünal, Hedefleri çok büyük olan bir kulüp. İnşallah bu sezon bu hedefleri karşılarız. Bonservisime ne kadar para verildiğini tam olarak bilmiyorum. 5-6,5 deniliyor. İnşallah bana verilen bu paranın karşılığını Trabzonspor'a vereceğim dedi.

ŞAMPİYONLUK HASRETİNE SON VERECEĞİZ

Trabzonspor'un çok iyi transfer yaparak iyi bir kadro kurduğunu da kaydeden Gökhan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

Trabzonspor çok iyi transferlere imza attı, kadro olarak çok güçlendirildi. Trabzonspor'u da bundan dolayı tercih etti. Yapılan bu transferlerin arasında benim de olmam mutluluk verici. İnşallah bu sene şampiyonluk hasretine son vereceğiz. Trabzonspor kulübüne çok teşekkür ediyorum. Transfer haberlerimi de haber61.net'ten takip ettim. Trabzonspor taraftarı benim için çok olumlu yorumlar yazmış. Trabzonspor taraftarına şükranlarımı sunuyorum, onlara layık olmaya çalışacağım, beklentilerine cevap vermek için gayret sarf edeceğim


Selahattin AYDINLI


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler