ASKF'den Vali Okutan'a ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Genel Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaret etti. ASKF'nin çalışmalarıyla ilgili Vali Okutan'a bilgi veren Cahit Erdem, Trabzon'da ASKF'ye 112 kulübün üye olduğ

ASKF'den Vali Okutan'a ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Genel Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaret etti. ASKF'nin çalışmalarıyla ilgili Vali Okutan'a bilgi veren Cahit Erdem, Trabzon'da ASKF'ye 112 kulübün üye olduğunu belirterek “Amacımız üye kulüplerin haklarını korumak ve destek sağlamak. Kurumsal bir yapı içerisinde kulüplerimizin bu işleri sağlıklı bir şekilde yapmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Erdem, Vali Okutan'dan federasyonun proje ve çalışmalarına destek istedi.

Vali Okutan da Trabzon Valililiği olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydederek, “Trabzon kültür, sanat ve spor şehridir. Dolayısıyla amatör spor kulüplerine bu manada büyük görevler düşüyor. Biz Valilik olarak Trabzon'un bu estetik, sanat ve spor yönünü öne çıkaracak çalışmalar yapıyoruz. Burada sadece devlete değil sivil toplum kuruluşlarına da ciddi görevler düşüyor. 7-14 yaş arasındaki 40 bin çocuğumuzu sporda ve resim, müzik gibi sanatın diğer dallarından da yetenek tespitinden geçiriyoruz. Elemelerimizi yaptık. Şimdi kulüplerle bağlantı kurarak çocuklarımız seçecekleri spor dallarında 2011'e yetiştirmek hem de Türkiye'nin ilimizin övündüğü gurur duyduğu gençleri yetiştirme gibi bir projemiz var. Burada sizlere önemli görevler düşüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler