Giresunspor'da başkan yeniden aday

Bu sezon PTT 1. Lig'de playoffun kapısından dönen Giresunspor'da kongre heyecanı sürüyor.   Mevcut kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, olağan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olacağını bildirdi.   Bozbağ, yaptığı açıklamada, 19 Haziran'da yapılacak ola

Giresunspor'da başkan yeniden aday
Bu sezon PTT 1. Lig'de playoffun kapısından dönen Giresunspor'da kongre heyecanı sürüyor.
 
Mevcut kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, olağan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olacağını bildirdi.
 
Bozbağ, yaptığı açıklamada, 19 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesinde yönetim kuruluyla toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Kongre sürecini yönetim kurulu üyeleriyle değerlendirdiklerini ifade eden Bozbağ, "Göreve geldiğim 2012 yılından bu yana Giresunspor'u hak ettiği noktaya getirmek için çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Giresunspor başkanlığı için yeniden aday olacağım." diye konuştu.
 
Bozbağ, takımın durumu ve yapacakları çalışmaları da toplantıda ayrıca konuştuklarını belirterek, "Hiçbir şey için aceleci davranmayacağız. Önümüzde yeteri kadar zaman var, Giresunspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor