Giresunspor'a UEFA müjdesi

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı açıklamada, Giresunspor'un Türkiye'de çoğu kulüpte bulunmayan UEFA kulüp lisansı almasının önemli olduğunu söyledi. Giresunspor'da gerçekleştirdikleri yeniden yapılandırma süreci çerçevesinde UEFA kulüp li

Giresunspor'a UEFA müjdesi
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı açıklamada, Giresunspor'un Türkiye'de çoğu kulüpte bulunmayan UEFA kulüp lisansı almasının önemli olduğunu söyledi.
 
Giresunspor'da gerçekleştirdikleri yeniden yapılandırma süreci çerçevesinde UEFA kulüp lisansı almak için gerekli başvuruları yaptıklarını anımsatan Bozbağ, "Başvurumuz sonucunda UEFA lisansı almaya hak kazandık. Giresunspor artık UEFA lisansına sahip bir kulüp, bunun için çok mutluyuz" dedi.
 
Bozbağ, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Kaleci sorunumuz vardı. Çözmek için bazı isimlerle temas halindeydik. Bu isimlerden Tepecikspor'dan Eray Çalışkan ile anlaşma sağladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor