Altın tuzla buz oldu!

Haftanın ilk gününe moralli başlayan altın fiyatları öğleden sonra başlayan düşüşü bugüne de taşıdı. ABD istihdam verisinden destek alarak 1.320 dolara yaklaşan altının onsu, dün akşam Dallas Fed başkanının yatırımcıları uyarmasıyla 1.290 dolara kadar ger

Altın tuzla buz oldu!
Haftanın ilk gününe moralli başlayan altın fiyatları öğleden sonra başlayan düşüşü bugüne de taşıdı. ABD istihdam verisinden destek alarak 1.320 dolara yaklaşan altının onsu, dün akşam Dallas Fed başkanının yatırımcıları uyarmasıyla 1.290 dolara kadar geriledi.
 
Altında yine şiddetli dalgalanma yaşanıyor. Haftaya ABD istihdam verisinden aldığı moralle başlayan altın fiyatları dün akşam ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Dallas başkanının konuşmaları sonrası hızlı düşüşe geçti. Dallas Fed Başkanı Richard Fisher, dün akşamki konuşmasında merkez bankasının tahvil alımlarını azaltmaya yakın olduğunu söyleyerek, yatırımcıları uyardı. Bu da yatırımcının endişelerini artırdı. Fisher, yatırımcıları teşviklere bel bağlamamaları konusunda da uyardı. Fed'in iki üst düzey yöneticisinin daha bu hafta içinde birer konuşma yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi