Giray Mersin maçına yetişecek mi

A Milli Takım'ın Hırvatistan'la oynadığı maçta görev yapan Giray'ın, ardından devam eden çalışmalarda ağrıları nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılması şok etkisi yarattı.Giray'ın sağ kasık iç bölgesindeki adale grubunda birinci derece zorlanma tesp

Giray Mersin maçına yetişecek mi

A Milli Takım'ın Hırvatistan'la oynadığı maçta görev yapan Giray'ın, ardından devam eden çalışmalarda ağrıları nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılması şok etkisi yarattı.

Giray'ın sağ kasık iç bölgesindeki adale grubunda birinci derece zorlanma tespit edilmesinin ardından bordo mavili kulübün sağlık heyeti başarılı, savunma oyuncusunu Mersin İdmanyurdu ile oynanacak olan maça yetiştirmek için seferber olacak. Giray'ın 2–3 gün dinlenmesi gerektiği ve bu süreçte tedavisinin sağlıklı bir şekilde tamamlanabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor