Gençlerbirliği Akhisar Belediyespor'u dağıttı

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği başkentte Akhisar Belediyespor'u ikinci yarıda bulduğu goller 3-1 yendi. Gençlerbirliği bu galibiyetle İbrahim Üzülmez'le çıktığı 6 maçta 5 galibiyet almış oldu.   Karşılşamanın ilk yarısında Akhisar Be

Gençlerbirliği Akhisar Belediyespor'u dağıttı
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği başkentte Akhisar Belediyespor'u ikinci yarıda bulduğu goller 3-1 yendi. Gençlerbirliği bu galibiyetle İbrahim Üzülmez'le çıktığı 6 maçta 5 galibiyet almış oldu.
 
Karşılşamanın ilk yarısında Akhisar Belediyespor 23. dakikada Onur Ayık ile 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve ekipler soyunma odasına bu skorla gitti.
 
İkinci yarıya etkili başlayan Gençlerbirliği 60. dakikada Bogdan Stancu'nun penalttıdan attığı golle skora eşitliği getirdi. 67'de Stancu bir kez daha sahneye çıktı ve klas bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. 70. dakikada Djalma Campos karşılşamdaki son sözü söyledi ve skoru 3-1 yaparak başkent temsilcisine 3 puanı getirdi. 
 
Bu sonuçla Gençlerbirliği 28 puanla 11. sıraya yükselirken Akhisar Belediyespor ise 37 puanla 6. sırada kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor