Geleceğin yıldızları şimdiden belli

  ispanya La Liga'da son yıllarda rakiplerine büyük fark atarak ligi adeta domine eden Barcelona ve Real Madrid, 9 yaşında iki yıldız ile anlaşma imzaladı. Real Madrid'in Genç Takımlar Direktörü Zinedine Zidane'ı sergilediği performans ile etkileyen John

Geleceğin yıldızları şimdiden belli

 

 

ispanya La Liga'da son yıllarda rakiplerine büyük fark atarak ligi adeta domine eden Barcelona ve Real Madrid, 9 yaşında iki yıldız ile anlaşma imzaladı.

 

Real Madrid'in Genç Takımlar Direktörü Zinedine Zidane'ı sergilediği performans ile etkileyen John Joe Patrick Finn ile denemelerde attığı 7 gol ile Barcelona gözlemcilerini etkilemeyi başaran Zak Gilsenan, İspanya'nın iki devi ile sözleşme imzaladı.

 

İrlandalı olan iki yıldız adayı da gelecekte İrlanda Milli Takımı forması giymek istiyor.

 

 

160720121527069349145_3.20120716174009.jpg

 

 

Kimse inanmamış

 

Finn'in babası John, oğlunun tam bir Cristiano Ronaldo hayranı olduğunu söyledi. The Irısh Sun'a konuşan John "Real Madrid, profesyonel bir şekilde Patrick'i transfere etti.

 

Önce bizimle konuştular ve onayımızı aldılar. Orada çok başarılı olacağına inanıyorum. Babam, arkadaşlarına torununun Real Madrid ile anlaştığını söylediğinde kimse ona inanmamış. Ancak Zidane ile oğlumun yan yana çekildiği fotoğrafı görünce inanmışlar" dedi.

 

İspanya'ya taşınacaklar

 

Barcelona'nın deneme maçında hayran kaldığı Gilsenan'ın babası, futbol kamplarına katılmak için ülke ülke gezdiklerini söyleyerek "Zak'in hayallerini gerçekleştirmek için İspanya'ya taşınacağız. Dünya çapında 400 futbolcu arasından oğlumu seçmeleri gurur verici. Barcelona'da hayranı olduğu Messi ile tanışacağı için çok heyecanlı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor