Galatasaray'da 2. başkan adayı

Galatasaray'da Kulüp Başkanı Adnan Polat'a karşı oluşan muhalefetin başkan adayı olarak görülen Ünal Aysal, pazar günü yapılacak mali kongre öncesi sürpriz bir çıkışta bulundu.Daha önce yaptığı açıklamada, "Başkan ve yönetim kurulu görevdeyken, adaylığımı

Galatasaray'da 2. başkan adayı

Galatasaray'da Kulüp Başkanı Adnan Polat'a karşı oluşan muhalefetin başkan adayı olarak görülen Ünal Aysal, pazar günü yapılacak mali kongre öncesi sürpriz bir çıkışta bulundu.

Daha önce yaptığı açıklamada, "Başkan ve yönetim kurulu görevdeyken, adaylığımı açıklamam" diyen Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübe başkan adayı olacağını söyledi.

Kısa bir süre önce Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Aysal için "100 milyon dolar ile gelmeye hazır" demişti.

Aysal, Cemal Özgörkey'den sonra başkan adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. Böylece henüz Adnan Polat yönetiminin bir seçim kararı almamasına rağmen daha şimdiden iki başkan adayı ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor