Galatasaray Mersin'i geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mersin Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlandı ve sarı-kırmızılılar son 3 haftaya lider girdi

Galatasaray Mersin'i geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Mersin İdmanyurdu ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mersin Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlandı ve sarı-kırmızılılar son 3 haftaya lider girdi.

Sarı-kırmızılılar'a bu kritik deplasmanda 3 puanı getiren gol 16. dakikada Yasin Öztekin'den geldi. Bu galibiyetle Galatasaray puanını 70'e çıkardı ve haftayı lider bitirmeyi garantiledi. Mersin İdmanyurdu ise 43 puanda kaldı.

Süper Lig'in 32. haftasında Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe'yi konuk edecek. Galatasaray ise Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler