Futsalda Trabzon 2. oldu

Sinop'ta Futsal (Salon Futbolu) grup birinciliği müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte organize ettiği Futsal Türkiye Şampiyona'sının grup birinciliği müsabakaları Sinop'ta tamamlandı. Atatürk Spor Salon

Futsalda Trabzon 2. oldu

Sinop'ta Futsal (Salon Futbolu) grup birinciliği müsabakaları sona erdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte organize ettiği Futsal Türkiye Şampiyona'sının grup birinciliği müsabakaları Sinop'ta tamamlandı.

 

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve genç erkek, genç kız kategorilerinde, 15 ilden 150 sporcunun katılımı ile sona eren organizasyonda dereceye giren takımlara ödüllerini Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sema Yıldırım tarafından verildi

Karşılaşmaları, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Şentürk, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan ve Futbol İl Temsilcisi Önder Öztürk'te izledi.

 

Karşılaşmalar sonrasında sıralama şöyle oluştu:

 

Genç Erkeklerde:

 

1. Samsun İlkadım Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi

 

2. Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi

 

3. Kastamonu Mustafa Kaya Anadolu Lisesi

 

3. Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi

 

Genç Kızlarda:

 

1. Karabük Ovacık Spor Lisesi

 

2. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi

 

3. Samsun İlkadım Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi

 

3. Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor