Futbolculara meydan dayağı

Roma'nın iki Fransız futbolcusu Philippe Mexes ve Jeremy Menez, Lazio'lu taraftarlardan dayak yedi. Roma'nın ünlü diskoteği Gilda'da Mexes, Pekin Olimpiyatları'nda gümüş madalya alan Clemente Russo ile yumruklaşmaya başladı. Olaya iki Lazio taraftarı daha

Futbolculara meydan dayağı
Roma'nın iki Fransız futbolcusu Philippe Mexes ve Jeremy Menez, Lazio'lu taraftarlardan dayak yedi. Roma'nın ünlü diskoteği Gilda'da Mexes, Pekin Olimpiyatları'nda gümüş madalya alan Clemente Russo ile yumruklaşmaya başladı. Olaya iki Lazio taraftarı daha dahil olunca, Menez de kavganın içine girdi. Olay büyüyünce polis çağrıldı ve kavgaya karışan taraflar gözaltına alındı. Polis, sorgulamanın ardından beş kişiyi de serbest bıraktı.

ZAGO DA DAYAK YEMİŞTİ

Roma Kulübü konuyla ilgili, "Futbolcuların izinli oldukları gün diledikleri yere gitmeye hakları vardır" demekle yetindi. Eski Beşiktaşlı futbolcu Zago da Roma formasını giyerken Lazio'lu taraftarlar tarafından dövülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor