AKP'nin seçim türküleri!

AKP, yerel seçim kampanyasında Güneydoğu türküleri kullanacak. Merkez Yürütme Kurulu'nda 'Urfa Türküsü', Özhan Eren'in 'Bir ve Beraberiz', Uğur Işılak'ın da '70 milyon kardeşiz' şarkısının kullanılması kararı alındı.Urfa türküsü, halk arasında 'Dolana ay

AKP'nin seçim türküleri!

AKP, yerel seçim kampanyasında Güneydoğu türküleri kullanacak. Merkez Yürütme Kurulu'nda 'Urfa Türküsü', Özhan Eren'in 'Bir ve Beraberiz', Uğur Işılak'ın da '70 milyon kardeşiz' şarkısının kullanılması kararı alındı.

Urfa türküsü, halk arasında 'Dolana ay dolana/Dolana gül dolana/Şirin canım vereyim/Bana yari bulana' diye biliniyor. Özhan Eren ise AKP için 'Bir ve beraberiz, ayrı gayrı yok' şarkısını besteledi. AKP'li kurmaylar, '70 milyon sentezini içinde barındıran bir şarkı' değerlendirmesini yaptı.

İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET

Seçim kampanyasının ana teması, 'birlik beraberlik ve dayanışma' vurgusu olacak. AKP, kurmaylarına sloganların gizli tutulması konusunda talimat verdi. Sloganlardan biri, 'Durmak Yok, Yola Devam' sloganının 'Durmak Yok, Hizmete Devam' şeklindeki formatı oldu. AKP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri tarafından çok beğenilen sloganlar, 'İşimiz hizmet, gücümüz millet' ve 'Büyük düşün Türkiye' oldu.

Başbakan Erdoğan, bugün partisinin Ankara büyükşehir ve ilçelerinden aday gösterdiği isimleri tek tek tanıtacak. Cuma günü AKP il başkanları toplantısı yapacak olan Erdoğan, cumartesi günü de Türkiye genelinde aday gösterdiği isimleri geniş kapsamlı bir toplantı ile kamuoyuna anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler