Futbol 'İşçi'si Aykut Akgün

Trabzonspor Kulübünün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Mart sayısı bayilerdeki yerini aldı. Trabzonspor Dergisi'nin  97. sayısının kapak konusunu başarılı oyuncusu Aykut Akgün oluşturuyor. Aykut, babasının anlattıklarıyla efsaneleştirdiği hayall

Futbol 'İşçi'si Aykut Akgün

Trabzonspor Kulübünün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Mart sayısı bayilerdeki yerini aldı. 

Trabzonspor Dergisi'nin  97. sayısının kapak konusunu başarılı oyuncusu Aykut Akgün oluşturuyor. Aykut, babasının anlattıklarıyla efsaneleştirdiği hayallerinin takımında olduğunu söylüyor.

Ondrej Celustka'nın TrabzonCell abonelerinden gelen sorulara cevap verdiği, Jebrin'in bilinmeyen yönlerinin yer aldığı 97. sayısında, Baba - kız sanatçı olan Toprak ve Şakir Sağlam, Trabzon futbol tarihinin önemli isimlerinden Kaf Temel, Dünya Şampiyonu Boksör Asiye Özlem Şahin, Münevverler, Mektepliler ve Meraklılar kitabı yazarı Sevecen Tunç ve ilk kaleci Fatih Gürel'le yapılan röportajların yer aldığı Mart sayımızda ayrıca, Ali Eroğul'un "İlk kulüp dergisi Necm-i Ati", Rasim Mösümoğlu'nun Unutulmaz 10 Avrupa maçımız" başlıklı araştırma yazılarını da keyifle okuyabilirsiniz.

Daha bir çok konunun da yer aldığı Şubat sayısına; YAY-SAT ana bayilerinden, www.trabzonspor.com.tr, ya da online abonelik yoluyla ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor