Fulhamlı Kerim de A Milli'yi seçti

Abdullah Avcı’nın İsviçre Milli Takımı’na giderken yoldan çevirdiği Kerim Frei, gizlice İstanbul’a geldi ve A Milli Takım’a kazandırıldı.Kerim Frei... İsviçre’de Grasshopper Club Zürich altyapısından, İngiliz Fulham takımına 2010 yılında transfer oldu. Ba

Fulhamlı Kerim de A Milli'yi seçti

Abdullah Avcı’nın İsviçre Milli Takımı’na giderken yoldan çevirdiği Kerim Frei, gizlice İstanbul’a geldi ve A Milli Takım’a kazandırıldı.

Kerim Frei... İsviçre’de Grasshopper Club Zürich altyapısından, İngiliz Fulham takımına 2010 yılında transfer oldu. Babası bir Türk olan İlyas Frei, annesi ise Faslı... 18 yaşındaki yıldız, İngiltere Premier Lig’de sahne aldığı maçlarda müthiş performanslar ortaya koydu. Başta Chelsea olmak üzere bir çok İngiliz takımı onun peşinde...

Ancak genç yıldız ve ailesi önceki gün Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda Futbol Federasyonu tarafından gizlice İstanbul’a getirildi ve A Milli Takım’a alınması konusunda anlaşma sağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor