Fileye giden topa gol değil kararı!

Mısır Ligi'nde gol değil skandalı. 2-1 Biten ancak Mısır basınının sonucunu 2-2 gördüğü Ghazl El Mahallah-Al Ahly maçında konuk Al Ahly'nin buz gibi iptal oldu. Karşılaşmada ev sahibi ekip 2-1 önde iken Al Ahly'den Hosam Ghaly 53. dakikada sağ kanattan bi

Fileye giden topa gol değil kararı!

Mısır Ligi'nde gol değil skandalı. 2-1 Biten ancak Mısır basınının sonucunu 2-2 gördüğü Ghazl El Mahallah-Al Ahly maçında konuk Al Ahly'nin buz gibi iptal oldu. Karşılaşmada ev sahibi ekip 2-1 önde iken Al Ahly'den Hosam Ghaly 53. dakikada sağ kanattan bir orta yaptı. Topa Ghazl El Mahallah'tan Abdurrauf dokundu ve top filelere gitti. Hatta Abdurrauf ve kaleci yere yığıldı yedikleri gole üzüldü. Bu arada filelere giden top, filedeki yırtıktan dışarı çıktı. Hakem topu file dışında görünce gol değil kararı verdi.

İTİRAZLAR SONUÇ VERMEDİ, SEYİRCİLER SAHAYA GİRDİ MAÇ İPTAL OLDU

Maçın 53 dakikasındaki pozisyon için itiraz eden Al Ahy futbolcuları ve teknik heyeti itirazlarını uzun süre sürdürdü. Hakem, yan hakemle görüştü ve yan hakemin de gol değil kararı verdiği görüldü. Bu arada maçı canlı yayınlayan Mısır Televizyonu skoru 2-2'ye getirdi. Seyirciler gol edğil kararı üzerine tribünlerde olay çıkarttı. Sahaya inen taraftarlar hakeme saldırmak istedi. Maç 53. dakikada bitti ve iptal oldu. Maçla ilgi Mısır Futbol Federasyonu'nun ne kararı vereceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor