Fethiyespor kadın kolları kuruldu..

 1933 yılında kurulan ve içinde bulunduğumuz 2012-2013 sezonu itibari ile 80. yılını kutlayacak olan Fethiyespor’un bünyesinde kadın kolları kuruldu.. 9 Aralık 2012 tarihi itibari ile kurulan kadın kolları Şat Restorant'ta düzenlenen ve yoğun bir katılım

Fethiyespor kadın kolları kuruldu..

 1933 yılında kurulan ve içinde bulunduğumuz 2012-2013 sezonu itibari ile 80. yılını kutlayacak olan Fethiyespor’un bünyesinde kadın kolları kuruldu..

 9 Aralık 2012 tarihi itibari ile kurulan kadın kolları Şat Restorant'ta düzenlenen ve yoğun bir katılım ile gerçekleşen kahvaltı ile ilk etkinliğini yapmış oldu.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor bundan sonra manevi anlamda daha da güçlü olacak. Takımın son dönemlerdeki gidişatından duydukları memnuniyet neticesinde bir araya gelerek Fethiyespor için katkı sağlamak isteyen camiaya yakın isimler Fethiyespor Kadın Kolları’nın ilk adımını attılar.

 

Fethiye Şat Restorant'ta düzenlenen sabah kahvaltısına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı ile Fethiyespor yönetim kurulu üyeleri ve eşleri, A Takım futbolcuları ve eşleri, teknik kadro ve kadın kolları yönetiminde yer alanlar katıldı.

 

Kahvaltıda Fethiyespor Kadın Kolları adına konuşan Ayla Ersözlü, "İnsanlık var olduğundan bu yana kadın her zaman başroldedir. Kimi zaman anne, kimi zaman sevgili kimi zaman eş kimi zaman da evlat olarak… Anlatılan tüm hikayeler de kadın hep vardır. Tarihte kadının gücü barışta, savaşta, felaketlerde her zaman kendini göstermiştir. Kurtuluş savaşını destanlaştıran nene hatun, halime çavuş gibi isimlerdir. Başarılı erkeğin arkasındaki başarılı kadına günümüzde daha çok iş düşüyor. Uzun zamandır birbirimizi tanıyan bizler, Fethiyesporumuz'u ve Fethiyemiz'i daha çok tanıtmak ve daha çok hikayede yer almasını sağlaması için buradayız. Artık sadece izleyici olmayı bırakıp eksik olan parçayı doldurmak, kadınların gücünü Fethiyespor adını yükseltmek için çaba göstereceğiz. Fethiyespor Kadın Kolları olarak en sportmen dileklerimizle saygıyla selamlıyoruz” dedi.

 

Fethiyespor Kadın Kolları olarak ilk kapsamlı etkinliklerinin de özel piyango çekilişi olacağını söyleyen Ersözlü “1933 yılında kurulan kulübümüz 23 Mart 2013 tarihi itibari ile 80 yaşında olacak. 80.Yıl O Sene Bu Sene diyerek yola çıktığımız bu yıla özel büyük hediyelerin olacağı özel piyango çekilişi yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Konuyla ilgili bilgiyi en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Fethiyespor bünyesinde kadın kollarının kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Kadınların elinin attığı için başarısız olması imkansızdır. Allah var bunu, 1999 yılında Fethiye Belediye Meclisine ilk bayan meclis üyesi arkadaşı aldığımızda bire bir gören birisiyim. Hanımefendilerin olduğu yere disiplin, güzellik, sevgi, şefkat ve başarı gelir. Bu anlamda bu hareketi yapanları cani gönülden kutluyorum. Biraz önce yönetim kurulu sayıldı. Burada müthiş bir kadro oluşturmuşlar. Bu kadronun karşısında hiçbir sivil toplum örgütü ve siyasi iradenin durma şansı yok. Başarılı olmamaları mümkün değil. Burada bir Fethiye gökkuşağı oluşturulmuş. Bu da başarının en büyük etkenlerinden bir tanesi olacak. Allah utandırmasın. Sizler emredeceksiniz, bizler yapacağız” dedi.

 

Kadınların Fethiyespor’un başarısı için sorumluluk almalarının manevi açıdan kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, "Bizler aktif futbol oynarken stadın önünde kek satarak bize ablalık yapan insanlar şimdi bu oluşumu hayata geçirmiş durumdalar. Onlar benim ablalarım, annelerim… Benim duygularım bu yüzden çok farklı. Ben o ilk şampiyonluğu, tribündeki ablaları, neneleri hiçbir zaman unutmadım. Bunların manevi olarak bir sporcuya verdiği gücü bilen insanlardanım. Herkes bu oluşumu önemsemeleri gerekiyor. Fethiye’nin geleceğine farklı değerler katacağına inanıyorum. Bizle beraber bu yolda yürüme çabalarınız bizleri çok memnun ediyor. Sizlere minnet duyuyorum. 80. Yıl sadece yazıda kalmaz diye umut ediyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Fethiyespor Kadın Kolları yönetiminde ise şu isimler yer alıyor;

Güler Alpman, Gülsüm Uysal, Ayşen Gürbüz, Pınar Kafaoğlu, Dilek Dinçer, Sevim Orhan, Sibel Arslan, Yasemin Gökalp, Sinem Erkin, Müzeyyen Çınar, Sevinç Çeteli, İlkay Sertel, Nuray Ünal, Muazzez Gürkan, Nesrin Selda

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor