Fener'in cezası uzayabilir!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı. CAS, Fenerbahçe'nin cezaya yaptığı itirazı reddetti. CAS'tan yapılan açıklamada; gerekçeli kararın en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşıla

Fener'in cezası uzayabilir!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı. CAS, Fenerbahçe'nin cezaya yaptığı itirazı reddetti. CAS'tan yapılan açıklamada; gerekçeli kararın en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

"FENER'İN İLK 6'YA GİRMESİ LAZIM

CAS'ın vermiş olduğu 2 yıl men cezasının devreye girebilmesi için Fenerbahçe'nin bu sezon sonunda ilk 6'ya girmesi ya da Türkiye Kupası'nı kazanması gerekiyor. Fenerbahçe ilk 6'ya girememesi durumunda 2 yıllık men cezası bir dahaki sezona ertelenecek.

LİGDEN DÜŞÜRÜLEBİLİR

CAS kararı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun nasıl bir yol izleyeceği de ayrı bir  merak konusu. Bu kararın ardından TFF Tahkim Kurulu tarafından hazırlanacak iddianame sonrası Fenerbahçe ya ligden düşürülecek ya da puanı silinecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor