Büyük bir adım

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay yarın akşam Hüseyin Avni Aker stadında Trabzonspor ve Arnavutluk ekibi Kukesi arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.Mustafa Akçay Yusuf Erdoğan

Büyük bir adım

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay yarın akşam Hüseyin Avni Aker stadında Trabzonspor ve Arnavutluk ekibi Kukesi arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Mustafa Akçay Yusuf Erdoğan ve Abdulkadir Özdemir şunları söyledi;

Abdulkadir: Camiamız takımımız ve taraftarımız olarak önemli bir yerdeyiz inşallah kazanıp tur atlamak istiyoruz.

Yusuf Erdoğan: 3 tane ön eleme oynayıp gruplara kalmak istiyoruz. İyi hazırlandık. inşallah yarın akşam iyi bir sonuç aolanlıp tur atlamak istiyoruz.

Mustafa Akçay: Kağıt üzerinde avantajlı olarak gözüken bu durumu iyi oynayıp lehimize çevirmek zorundayız. Konuşmaktan çok önemli olan şey eylemdir. Yarın akşamki maç bizim ve ülke futbolu adına çok önemli bir maç olacak. Bazıları küçük bir adım olarak görse de camiamız adına yarın kaşam büyük bir adım atmış olacağız. Umarım herşey düşündüğümüz gibi yeşil sahada istediğimiz herşey güzel olur.

Mustafa Reşit Akçay Volkan'ın durumu ile ilgili sorulan bir soru üzerine şunları söyledi; Volkanın durumu gayet iyi porblemimiz yok yarın kadro için yarına akdar zamanımız var bakalım ne olacak.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

 

_mg_7814.jpg

_mg_7811.20130828185425.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor