"Fenerbahçe'den korkmuyoruz"

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 26 yıl sonra yükseldikleri Spor Toto Süper Lig'de bu hafta 12 Eylül Pazartesi akşamı sezonun ilk maçını oynayacakları Fenerbahçe deplasmanına sıkı hazırlandıklarını belirterek, "İyi oynayan kazanacak. Galibiyet içi

"Fenerbahçe'den korkmuyoruz"

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 26 yıl sonra yükseldikleri Spor Toto Süper Lig'de bu hafta 12 Eylül Pazartesi akşamı sezonun ilk maçını oynayacakları Fenerbahçe deplasmanına sıkı hazırlandıklarını belirterek, "İyi oynayan kazanacak. Galibiyet için oynayacağız" dedi.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Vali Kemal Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde başladıklarını belirten Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, özellikle yeni gelen yabancı futbolcularla uyum sorunu yaşayacaklarını ancak futbolcu kalitesiyle bu sorunu kısa sürede aşabileceklerine inandıklarını söyledi. Diyadin, "Lig'e Fenerbahçe deplasmanıyla başlayacağız. Transferin son gününde de 2 oyuncu arkadaşımız katıldı. Özellikle ofansif bölgede çok önemliydi diye düşünüyorum. Tabi özellikle Stancu, Gosso, Fatih, Culio bunların bazılarının son dönemde katılmış olması en azından Fenerbahçe maçına gidinceye kadar bir tane hazırlık maçı bile bir arada oynamadan gidecek olmamız, doğal olarak biraz uyum sorunu yaratabilir ama oyuncu kaliteleriyle bunları gidermeye çalışacağız" dedi.

"UYUM SORUNUNU ATLATACAĞIZ"

Çok iyi bir takım kurduklarını söyleyen mor beyazlı takımın Teknik Direktörü Metin Diyadin, "İyi oynayacağımıza kesin eminim. Tabi ki istediğiniz oyuncuları alsanız da bir arada uyum bunlar çok önemli. Futbolun realitesinde var. Özellikle ilk bölüm haftalarındaki maçlarda pratikte daha az çalışmış olacağız katılan oyuncularla beraber ama bizim pratik onların da oyuncu kalitesiyle beraber bu uyum sürecini kısa sürede atlatacağımız düşünüyorum. Her olduğu gibi bu böyle olacak. Hem kendi yapım hem oyunculara güvencimden dolayı da nerede hangi şekilde oynarsak oynayalım galip gelme adına oynayacağız" diye konuştu.

Dışarıdan bakıldığında bazı deplasmanlar için 1 puan iyidir mantığının yürütüldüğünü söyleyen Diyadin, "Ben daha iyi oynayan bir takımı ve bununla beraber gelen puanları benimsiyorum. Bu anlamda ne oynayacağımız daha önemli. İyi oynayacağımız düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"KADIKÖY ZOR DEPLASMAN"

Fenerbahçe karşılaşması öncesinde müsabakanın seyircisiz oynanacağını hatırlatan Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Kadıköy'de Fenerbahçe deplasmanının seyircisiyle birlikte çok zorlu olduğunun altını çizerek, "Onu yaşayan bilir" diye konuştu.

Diyadin, "Kadıköy çok zorlu bir deplasmandır. Özellikle taraftarıyla birleştiği zaman Fenerbahçe çok daha fazla etkilidir. Seyircisiz oynayacak olmamız en azından o baskıyı hissetmeyeceğiz diye düşünüyorum. Onu yaşayan bilir. Fenerbahçe taraftarı rakip üzerine direkt baskıyı hissettiren bir taraftar. Bizim için en azından o baskıyı hissetmeyeceğiz. Kaldı ki ilk maç ve çok daha farklı bir atmosfer olurdu seyircili olsaydı. Seyircisiz oynayacağız. İyi oynayanın kazanacağı bir maç olacak" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor