Fenerbahçe Grasshoppers

Fenerbahçe Grasshoppers'ı sahasında ağırlayacak

Fenerbahçe Grasshoppers
Fenerbahçe Grasshoppers maçı hangi kanalda,sat kaçta ve maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Play Off turunda Fenerbahçe Grasshoppers'ı ağırlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Smart Spor canlı yayınlayacak. Karşılaşmada Avusturyalı hakem Robert Schörgenhofer düdük çalacak ve yardımcılıklarını Roland Riedel ile Markus Gutschi yapacak.  Fenerbahçe Grasshoppers maçını şifresiz izleyebileceğiniz kanal bulunmamakla birlikte İsviçre'nin RTS Sport kanalı da maçı canlı yayınlayacak.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER


Türk takımları ile İsviçre takımları Avrupa Kupaları'nda 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Türk takımlarının 14-7'lik üstünlüğü bulunuyor (5B).  Fenerbahçe, İsviçre takımlarıyla dört kez karşılaştı (1G 2B 1M). İki eşleşmenin birini kazandı (Sion), birini kaybetti (Young Boys). Grasshoppers daha önce bir kez Türk takımlarıyla eşleşmiş ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Galatasaray'a elenmişti (1998). Fenerbahçe Avrupa Kupaları'nda evinde oynadığı son beş maçta yenilmedi (4G 1B) ve bu maçların üçünde kalesini gole kapattı. Grasshoppers Avrupa Kupaları'nda deplasmanda oynadığı son yedi maçta bir galibiyet alabildi (2B 4M). Grasshoppers'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde oynadığı dört maçta toplam 18 gol oldu (ortalama 4.5 gol). Grasshoppers forması giyen Caio Cesar bu sezon forma giydiği yedi resmi maçta yedi gol attı. Robin van Persie 20 Ağustos 2015'teki Atromitos maçından bu yana Avrupa Kupaları'nda gol atamıyor (11 maç). Robin van Persie'nin bundan daha uzun gol atamadığı serisi ilk Avrupa maçından ilk Avrupa kupası golüne kadar geçen 17 maçlık seriydi. Emmanuel Emenike Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığı son altı resmi maçta (2014-15 sezonundan itibaren) beş gole katkıda bulundu (dört gol ve bir asist).

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor