Başakşehir Shaktar Donetsk maçı hangi kanalda?

Başakşehir Shaktar Donetsk maçı bu akşam oynanacak

Başakşehir Shaktar Donetsk maçı hangi kanalda?
Başakşehir Shaktar Donetsk maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar

UEFA Avrupa Ligi Playy Off Turunda Medipol Başakşehir Shaktar Donetsk'i ağırlayacak. Zorlu karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak maçı TRTSPOR canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Javier Estrada Fernandez yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Miguel Martinez veFrancisco Martin üstlenecek.

İki takım bugüne kadar bir kez daha karşılaşmıştı. Bu mücadele 2-2 berabere sonuçlanmıştı.


MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER
Türk takımları ile Ukrayna takımları Avrupa Kupaları'nda 32 kez karşılaştı (SSCB dahil); Türk takımları 7 galibiyet alabildi (7B 18M). Avrupa Kupaları'ndaki 5. maçına çıkacak olan Başakşehir henüz galibiyet ile tanışamadı (2B 2M). Shakhtar Donetsk, Avrupa Kupaları'nda evinde oynadığı son beş maçta yenilmedi (3G 2B) ve bu maçlarda hiç gol yemedi. Shakhtar Donetsk Avrupa Kupaları'nda Türk takımları ile beş kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda hiç yenilmedi (4G 1B). Başakşehir, 12 Mart'taki Osmanlıspor (3-2) maçından bu yana resmi maç kaybetmedi (5G 6B). Edin Visca Başakşehir forması ile sahaya çıktığı son 13 resmi maçta 12 gole katkıda bulundu (10 gol ve iki asist). Edin Visca Başakşehir forması ile sahaya çıktığı son 13 resmi maçta 12 gole katkıda bulundu (10 gol ve iki asist).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler