Federasyona başkan aranıyor

Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonunda başkanlık seçimleri 3 Ağustos'ta yapılacak.Spor Genel Müdürlüğünün en yeni federasyonlarından Dijital Oyunlar Federasyonunda ilk başkanlık seçimleri Ankara'da gerçekleştirilecek. Seçimler 3 Ağustos'ta Spor Genel Müdü

Federasyona başkan aranıyor

Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonunda başkanlık seçimleri 3 Ağustos'ta yapılacak.Spor Genel Müdürlüğünün en yeni federasyonlarından Dijital Oyunlar Federasyonunda ilk başkanlık seçimleri Ankara'da gerçekleştirilecek. Seçimler 3 Ağustos'ta Spor Genel Müdürlüğünün 9. katındaki toplantı salonunda yapılacak.

Federasyonun ilk seçiminde 29 delege oy kullanacak. Federasyon başkanlığına aday olmak isteyenler 28 Temmuz Perşembe gününe kadar başvuruda bulunabilecek.

Yeni kurulan federasyon, bilgisayar oyunları üzerine yoğunlaşarak Türkiye'ye gelecek oyun kategorilerini inceleyecek ve “Playstation” oyunlarıyla ilgili de düzenlemeler yapacak. Federasyon ayrıca internet kafelerle ilgili çeşitli çalışmalarda da bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor