FB'nin düşmesi handikap olur!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda şike iddialarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.Cavcav, "Fenerbahçe gibi Türk futbolunun lideri olan bir kulübün maç satın alma cihetine gideceğini sanmıyorum. Ben kendimi Aziz başkanın yeri

FB'nin düşmesi handikap olur!

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda şike iddialarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cavcav, "Fenerbahçe gibi Türk futbolunun lideri olan bir kulübün maç satın alma cihetine gideceğini sanmıyorum. Ben kendimi Aziz başkanın yerine koyuyorum ve böyle bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.

Polatlı Ticaret Borsası'ndaki hububat alım merkezini ziyaretinde DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan İlhan Cavcav, şike olayıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü hakkında gündeme gelen konuların çoğunun iftira olduğunu belirtti. Futbol Federasyonu'na çok önemli görevler düştüğünü belirten ve mahkemelerin sonucu belli olmadan alacağı kararları tatbik etmenin Türk futboluna zarar vereceğini söyleyen Cavcav, açıklamasında şunları söyledi:

TÜRK FUTBOLU VE KULÜPLERİMİZ ADINA HANDİKAP OLUR

"Fenerbahçe gibi bir kulüp,Türk futbolunun lideri olan bir kulüp, her ne kadar basın yazıyorsa da böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Bazı şeylerin iftira olduğu kanaatindeyim. Fenerbahçe gibi güçlü kadrosu olan bir kulübün maç satın alması gibi bir olaya bir başkan olarak, aynı zamanda Aziz başkanın yerine kendimi koyuyorum ve böyle bir şey yapmalarına ihtimal vermiyorum. O bakımdan Allah yardımcıları olsun. Futbol Federasyonuna çok önemli görevler düşüyor. Ancak mahkemelerin neticesi belli olmadan herhangi bir kararı tatbik sahasına koymak bana göre Türk futbolumuz ve diğer kulüplerimiz adına handikap olur. Kulüplerimize zarar vermeden münferit olarak değerlendirmek lazım."

FENERBAHÇE'NİN KÜME DÜŞÜRÜLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 'Fenerbahçe'nin küme düşürüleceğine ilişkin iddialar karşısındaki kanaatiniz nedir?' sorusuna ise, "Kesinlikle böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Kulüpler Birliği toplantımızı yarın yapacağız ve orada da görüşeceğiz bu konuları. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Yoksa tüm Türkiye'deki kulüplerimizin akibeti meçhul olur,o bakımdan Fenerbahçe'ye böyle bir şey uygulayacaklarına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor