Fatih Tekke'nin mutlu günü!

Orduspor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği Fatih Tekke, 34. yaş günü pastasını kesti. 19 Eylül stadındaki antrenman sonrası Ordu Trabzonspor Derneği Başkanı Muammer Umur tarafından getirilen pasta ve çiçek ile düzenlenen kutlama da Fatih Tekke 34 yaşına

Fatih Tekke'nin mutlu günü!

Orduspor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği Fatih Tekke, 34. yaş günü pastasını kesti.

19 Eylül stadındaki antrenman sonrası Ordu Trabzonspor Derneği Başkanı Muammer Umur tarafından getirilen pasta ve çiçek ile düzenlenen kutlama da Fatih Tekke 34 yaşına girdi. Fatih Tekke'nin yaş gününü kutlayan Teknik Direktör Metin Diyadin, 'Daha nice yıllara' dedi.

Ordu Trabzonspor Derneği Başkanı Muammer Umur, Orduspor ile Trabzonspor'un kardeş takımlar olduğunu söyleyerek, "Açılış maçını Trabzonspor ile Orduspor birlikte gerçekleştirdi. Bu maçta oluşan kardeşlik havasının sürmesini istiyoruz. Fatih Tekke'nin de doğum gününü, Orduspor'lu teknik heyet ve futbolcuklar ile birlikte kutlamak istedik" diye konuştu.

Fatih Tekke ise, doğum gününü yeni takımı Orduspor'da kutlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Beni unutmayarak bu kutlamayı gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor