Trabzon'a dev acil servis!

Trabzon'da, içerisinde geniş tıbbı donanımların yanı sıra bütün branş doktorlarının hazır bulunacağı Acil Servis, bu yıl sonuna kadar hizmete girmesi planlanıyor. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki mevcut Acil Servis yeniden düzenle

Trabzon'a dev acil servis!

Trabzon'da, içerisinde geniş tıbbı donanımların yanı sıra bütün branş doktorlarının hazır bulunacağı Acil Servis, bu yıl sonuna kadar hizmete girmesi planlanıyor.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki mevcut Acil Servis yeniden düzenlenerek yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda içersinde gerekli bütün tıbbı donanımların yanı sıra 24 saat her branştan uzman doktorların görev alacak. Trabzon'daki mevcut hastanelerin Acil Servis hizmetlerine devam edeceği vurgulanırken, bu yılsonuna kadar hizmete girecek olan acil servisin çok önemli ihtiyacı karşılayacağı kaydedildi.

Öte yandan Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, yeni yapılan Kaşüstü Devlet Hastanesi'ne taşınma işlemi bu yılsonuna kadar gerçekleşeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler